Obama..Monki..&..Jordbær

Nok en fin fin dag for meg :) Jeg tok en tur til Oslo idag, startet ved Majorstuen og gikk nedover hele Bogstadveien, noe jeg aldri har gjort før faktisk! Er ikke helt min type butikker i den gaten der..men alltids morsomt å titte litt da! Vet jo aldri hva man finner :)

Monki åpnet jo i Bogstadveien 4 for en liten stund siden, så jeg stakk såklart innom der! Har gledet meg lenge til å se denne butikken og hva slags klær de kommer til å ha.. Må si at jeg synes selve butikken og innredningen var mye mer spennende enn selve klærne, nok en gang ikke helt min stil!
Men jeg fant en fiiiiin veske der som jeg måtte kjøpe!! Kosta bare 150kr!!!
For de av dere som ikke vet, så eies den svenske kjeden Monki av H&M. De har et konsept som er kunstinspirert med klær med feminine print og prisene ligger på ca. samme nivå som H&M sine priser. Butikkene har ganske bra utvalg som de skifter fra uke til uke.

imgp2968

Når Oslos kulde begynte å synke litt for godt inn i kroppen var vi på Paleèt og jeg spiste noe av det beste jeg har spist på lenge....husker ikke hva det het engang..men det er jo ikke så viktig når den var så god! Nam nam med jordbær på!
Begynner å få vann i munn igjen bare av å tenke på det!
Bakervarer og en STOR kopp lattè sier man aldri nei takk til!


Jeg regner med at de fleste av dere vet at Obama var i Oslo idag, så nysgjerrig som vi er måtte vi jo ut å titte..problemet var at 10 000 andre mennesker var også like nysgjerrige på å få et lite glimt av den amerikanske presidenten når han skulle ut i balkongen på Grand Hotel å vinke til alle de som møtte opp!
Så etter litt knuffing og stahet for å få en bra utsikt...fikk vi det likevel ikke til!
Alle jublet vilt når Barack og Michelle gikk ut på balkongen utstyrt med skuddsikkert glass, vi fikk vel et bittelite glimt av dem før de forsvant inn igjen ganske fort!
For å komme ut av den mengden med mennesker og kaoset brukte vi vel ihvertfall 15min..og bak stortinget var det demonstrasjonstog mot Obama så det gjorde ikke veien ut av mengden lettere!

dsc00035

dsc00034

dsc00044 2

dsc00036

imgp2971Gikk oppover Karl Johan til slutt og tok en liten runde inne på Byporten, fant som alltid mye fint..men idag ble det nok bare vesken fra Monki!!

Takk mamma for en koselig dag <3


Har dere vært på Monki? Hva synes dere isåfall? Har noen av dere vært i Oslo idag? Så noen av dere Obama? Hva synes dere om at Obama får fredsprisen? Og! Hva synes dere om vesken jeg kjøpte??

5 kommentarer

missrose

11-Dec-2009 kl.02:24

Var på Monki for en stund siden og må si meg svært enig med deg. Gikk meg nesten litt vill der inne og fikk en litt sånn alice in wonderland feel av å stå inne i butikken, men fant ikke noe å kjøpe med meg... Har ikke sett Obama, men kjærsten min var så han.
Monki sine klede er annleis og fine synest eg, veska du har kjøpt var lekker:)

Obama har enda ikkje utretta so mykje so syntest kanskje det var litt for tidleg med fredspris, men han har ihvertfall store visjonar! har sansen for han:)
ÅÅ den var skikkelig fin den vesken.

LongLashes

11-Dec-2009 kl.16:15

missrose: hehe, ja ganske så spesiell innredning med det synes jeg var gøy! Blir litt annet enn å gå inn i en typisk butikk med hvite vegger og hvite hyller:)

LongLashes

11-Dec-2009 kl.16:18

Jannike: takk:) jeg fant faktisk ingen klær der som jeg likte:( Men skal nok gi Monki et par sjanser til!

Og jeg er 100% enig med deg! Han har jo faktisk ikke gjort noe konkret enda som gjør at han fortjener fredsprisen, men nå har han fått den og det setter kanskje enda litt mer press på han for å oppnå de målene han har:)

Go Obama!!

Skriv en ny kommentar

hits