Glow

Superslapp dag idag...krabbet ut av sengen etter 8 timers søvn kl.3 på dagen..fikk absolutt ikke sove inatt! Lå våken og hørte på regnet som pøste ned og vinden som ulte utenfor vinduene ♥  
Mens kjærsten var i dusjen startet jeg på frokosten, som bestod av kokt egg, toast, bacon, stekt tomat og tomatbønner! Nam nam ♥  
Resten av dagen har vi brukt på å drikke kaffe, ligget på sofaen og kjent at været faktisk har begynt å bli litt kaldere her også, sett på frustrerte fruer og formatering av dataer. Frem til 8 tiden ikveld hvor jeg bestemte meg for å slenge på meg litt sminke og noen klær som passet til å gå med i offentligheten og så tuslet vi ut i mørket for å gå handle inn litt sjokolade, brus og annet godt!

På veien hjem igjen gikk vi forbi en kinarestaurant som fristet litt for mye..så vi endte derfor opp med å gå inn og innta dagens middag der istedet for hjemme!


Jeg bestile favoritten min, crispy duck med pannekaker ♥  
Måtte såklart et glass rød vin til maten! Og glassene på restauranten var ikke akkurat små..!


Dette var fangsten idag, cadbury lager noen av de beste sjokoladene jeg vet om! Til dere som aldri har smakt det før, du må smake Crunchie!!! Nå skal vi kose oss med nye episoder av Dexter, House og The Event..og såklart en sjokoladebit eller to!!
Forresten! Jeg VIL ha denne!!! Har hørt bare gode ting om den, en silkeaktig klar gele som reagerer med din egen hudfarge og gir deg den naturlige og perfekte gløden i kinnene. Den passer til alle hudfarger og kan brukes både og alene eller oppå foundation.
Smashbox O-Glow, i want you!Hva er favorittretten din på kinarestauranter? Har du prøvd ut Smashbox O-Glow? Ser du på noen av seriene jeg har nevnt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits