Icetea and Whiskey

Dårlig med blogging i det siste, jeg vet det!! Men etter sist jeg blogget så har vi hatt folk på besøk, vært ute eller hatt andre ting å gjøre så har lagt bloggen litt til side imens.

Etter 3 fine dager hvor kjærsten hadde fri fra jobben startet vi "hverdagen" igjen ved å møtes for å spise lunch i pausen hans fra jobb på onsdag. Vi dro på Cafè Jubilee som passer oss perfekt, for det er omtrent 10min å gå fra jobben hans og omtrent 10min å gå fra leiligheten også!


Der drakk vi iste, spiste gode baguetter og snakket frem til han måtte avgårde på jobb igjen!
Når jeg var kommet hjem igjen etter å ha stukket innom butikken for å kjøpe litt småting så satte jeg igang med litt rydding, men ble avbrutt av at pappa kom innom en tur! Da ble det istedet et glass med vin hver og snakking med storesøster over Skype ♥  


Senere på kvelden når kjærsten var ferdig på jobb, inviterte vi over to søte svensker fra jobben hans på rødvin og hvitvinsdrikking før vi dro ut på byen og møtte andre kjente og ukjente!
Der ble det både long island ice tea drikking og tequila shotting helt til barene stengte og vi alle hoppet inn i en taxi og dro hjem til en av de kjente!
Han hadde to morsomme tatoveringer bak på leggen..prøvde å ta et fint å klart bilde av dem..men, som sagt! I blame the tequila!!

Torsdag var jeg fyllesyk og dagen bestod av kaffedrikking for å holde meg våken mens jeg vekslet på å spille The Sims og å se på frustrerte fruer!
På kvelden fikk vi middagsbesøk så det ble rødvins drikking og spaghetti bolognese spising til sent på kveld ♥  

Når fredagen kom var det tid for å dra ut på byen igjen, så jeg lakket neglene mine røde, ryddet i leiligheten til folk kom skulle komme på besøk og ellers gjorde meg i stand til en kveld på byen! Det ble en liten vors her i leiligheten med vin, vodka og øl før vi tok taxi med en haug med franskmenn ut til byen.
Kvelden og natten tilbragte vi på en bar som heter De Olde Keg helt til vi fikk pent beskjed om å gå fordi de hadde visst stengt. Fin og full landet jeg i sengen hjemme kl.6 på morgenen!Igår, etter kun 5 timers søvn ringte vekkerklokken kl.11. Jeg hadde en avtale med min mormor som er på ferie her i Malta om å møtes å spise lunch og gå å titte litt rundt i butikkene.
Så da var det bare å hive i seg paracet, sminke seg våken og hive på seg solbrillene og komme seg ut av døren før klokka ble for mye!

Vi gikk rundt på et shoppingsenter og så på fine ting i fine butikker, spiste lunch på cafè, handlet litt god mat og jeg fikk kjøpt meg to par nye strømpebukser med søm bak ♥  Nå har jeg akkurat drukket opp kaffekopp nummer 1 og skal sette igang med å vaske og rydde leiligheten! Men først....en episode med frustrerte fruer ♥  I'm so hooked...!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits