Clarins Barocco CollectionDenne kolleksjonen fra Clarins er definitivt en jeg ønsker meg! Ikke bare til høst/vinter, men til året rundt!
Designet på alle produktene, etuiene til leppestiften og ansiktspudderet..alt er bare helt utrolig gjennomført, elegant og vakkert ♥  
Ikke bare passer kolleksjonen perfekt til jul og nyttår som ikke er så lang unna lenger, men det går ann å bruke det til både hverdag og fest hele året rundt - bare å prøve seg frem!


Clarins Barocco Eye Colour Trio, £28

Tre utrolig fine og intense farger som kan kombineres til en kanskje den perfekte smoky eye. En matt svart, og en skimrende bronse og gull farge.
Clarins Christmas Barocco Face Palette, £29

En søt men elegant fersken rosa og beige ansiktspudder som er pressed og designet akkurat som etuiet den ligger i.
Clarins Rouge Prodige Lipstick, £16

Min favoritt del av kolleksjonen, en leppestift med lang holdbarhet, høy pigmentering og en behagelig kremet konsistens. Ved påføring så er den visstnok en sterkere rødfarge og ikke så brun aktig som den ser ut på bildet.
Gold Shimmer Powder for Face & Decollete, £29

Siste del av kolleksjonen, en krukke fylt med små skimrende gullperler som kommer med en tilhørende svart powder puff. Kan brukes i både ansiktet, halsen og utrigningen.


Alle disse produktene er såklart limited edition og er allerede tilgjengelig i utvalgte parfymerier og gjennom Clarins nettsider!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits